Zwembad

Vanaf juni 2019 zullen onze gasten ook van het (nog in aanbouw zijnde) grote verwarmde zwembad en overdekte veranda met douche/wc faciliteiten tegen betaling gebruik kunnen maken. Ook is er een grote veranda met terras aanwezig zijn bij het zwembad. 

De eigenaren en hun kinderen maken mogelijk ook gebruik van het zwembad, en het kan niet exclusief afgehuurd worden. Het zwembad is voorzien van een veiligheids- rolluik en is het gehele zwembadgedeelte is volledig afgesloten van de tuin.

De Jacuzzi is enkel voor prive gebruik en niet voor de gasten.

Het zwembad zal zeker geopend en verwarmd zijn van juni 2019 t/m eind september 2019. Oktober kunnen we vooralsnog niet garanderen, noch is dat in de prijzen inclusief. 

Volgend jaar (2020) geopend & verwarmd vanaf 17 april 2020 t/m eind september. 

Het zwembad zal toegankelijk zijn voor gasten van 10.00 uur tot 17.30 uur en van 20.30 uur tot 22.00 uur. Tussen 20.30 en 22.00 uur specifiek vragen we onze gasten om in en bij het zwembad de rust te bewaren ivm de directe omgeving. Meer hierover in de voorwaarden hieronder.

Gelieve acht te nemen van de Huisregels_zwembad_1_.pdf

We hebben er voor gekozen om bij losse kamers de prijzen van het zwembad niet al in de kamerprijs te verwerken. Er zijn gasten die niet willen zwemmen, het weer kan slecht zijn en niet iedere gast zal elke dag zwemmen. Zo houden we de prijzen laag en bieden we toch iedereen de mogelijkheid om te genieten van het zwembadgedeelte en zwembad.

De kosten* bedragen €10 per kamer (max 2 personen) per dag. Verblijf je met 3 of 4 personen in een kamer dan zijn de kosten respectievelijk €13 en €16 per dag. Deze kosten dienen ter plekke worden voldaan, tenzij u dit op voorhand er reeds bijboekt heeft.

In groepsboekingen gemaakt vanaf 12 maart 2019 zit het gebruik van het zwembad reeds inbegrepen (op de voorwaarden zoals hierboven beschreven). 

LET OP: Groepsboekingen gemaakt VOOR 12 maart 2019, welke verblijven in deze periode (juni tm sept 2019), kunnen tegen betaling gebruik maken van het zwembad. Deze kosten* voor groepen (4 of 5 slaapkamers) zijn respectievelijk: €50 en €60 per dag. 

*De kosten zijn voor het gebruik van het zwembad en faciliteiten in zwembadgedeelte (veranda, douche, wc), ongeacht hoe lang u hier gebruik van maakt die dag.