Alle kamers boeken

Ons monumentale pand heeft een achterhuis en een voorhuis met beiden een eigen ingang. Wij wonen met ons gezin in het voorhuis en in het achterhuis is de B&B gevestigd. Beide ingangen komen uit op dezelfde oprit.  De B&B mag gebruik maken van de grote tuin aan dorpszijde. Deze tuin heeft een speeltuin, terrassen, (kinder)boerderij, trampoline, hangmatten en fruitbomen. Aan de achterzijde van ons pand bevind zich (precies tussen onze privé tuin en de tuin voor hoofdzakelijk de gasten ) het zwembadgedeelte met poolhouse. Dit gedeelte is volledig omheind. Door de ligging en begroeiing rondom het zwembad is er volledige privacy.

U kunt met uw gezelschap uiteraard ook alle 3 kamers afhuren en daarmee zijn er geen andere externe gasten aanwezig en ons gezin houdt zich zoveel mogelijk afzijdig. Zowel ivm contactbeperking (covid) als ook omwille elkaars privacy.

De prijzen zijn gebaseerd op 3 kamers/3 badkamers welke u huurt, met toegang tot alle faciliteiten.  Dus geen andere gasten

Ontbijt is niet inbegrepen in de prijs, indien u alle kamers boekt. Vaak is de wens van onze gasten om dit zelf te verzorgen, zeker nu in tijden van Covid, maar ook omdat er een keuken aanwezig is en een super markt op loopafstand.


Laagseizoen doordeweeks
3 slaap-& badkamers
Laagseizoen weekend
3 slaap-& badkamers
Hoogseizoen doordeweeks
3 ruime slaap-& 3 badkamers (max 10p)

Hoogseizoen weekend
3 ruime slaap-& 3 badkamers (max 10p)
250450350

 (400 in Zomervakantie)
525

(575 zomervakantie)

Laagseisoen: 3 oktober 202 tm 31 maart 2022

Hoogseizoen is van 1 april t/m 2 oktober 2022

Prijs is per nacht en excl. toeristenbelasting en excl. schoonmaakkosten en excl. optioneel bij te boeken ontbijt

Eenmalige schoonmaakkosten: € 65 

Toeristenbelasting 2022: €1,20 p.p.p.n.

Optioneel bij te boeken: volledig verzorgd ontbijt: €9,50 pppd, 4 t/m 11 jaar €6,- pppd

Let wel:

  • Doordeweekse dagen in schoolvakanties (behalve zomervakantie, dat staat al apart vermeld) geldt een toeslag van 25% op het nachttarief
  • Feestdagen en speciale weekenden (hemelvaart, pinksteren en pasen geldt een toeslag van 20% op het nachttarief. 
  • De weekenden in de herfst vakantie hebben een 15% toeslag op de vrijdag en op de zaterdag)
  • Prijzen Kerstmis en oud en nieuw 2022 zijn op aanvraag

Exclusief volledig verzorgd optioneel bij te boeken ontbijt: €9,50 p.p.p.d., 4 t/m 11 jaar €6,- p.p.p.d.

Boekt u alle 3 de kamers? Dan kunt u ook de jacuzzi erbij boeken. Kosten zijn €50 voor de 1 dag, en €20 voor elke opeenvolgende dag.

Eerder inchecken? 13.00 uur ipv 15.00 uur? of later uitchecken? 13.00 uur ipv 11.00 uur? We bieden beide opties. Per optie is dit €50. Enkel mogelijk op basis van beschikbaarheid. Indien gasten voor of na uw bezoek de optie hebben genomen, dan is die optie niet meer beschikbaar. In het laagseizoen zijn mogelijk latere checkouts (later dan 13 uur) mogelijk.

Wilt u al vroeger inchecken of veel later uitchecken? vraag naar de mogelijkheden en kosten.

Het gebruik van het verwarmde zwembad en poolhouse is tussen 10.00 en 18.30 tijdens het seizoen (april tm eind sept, okt tm maart gesloten)