Wij zijn Bart Verbunt en Bart de Haan, getrouwd en trotse vaders van 3 prachtige jongens. We hebben elkaar meer dan 20 jaar geleden leren kennen in de Horeca van Maastricht . Sinds die tijd is er veel veranderd, maar 1 droom hebben we beide altijd nog gehad: Het opzetten en runnen van onze eigen B&B.

Met onze B&B willen we de gasten onbezorgd laten genieten. Een plek creĆ«ren welke voor zowel ouders, kinderen, ouderen, groepen, families of alleenstaanden van alles te bieden heeft.  Een plek waar je je bij binnenkomst gelijk thuis voelt!


Over Ons

Over Ons

Wij zijn Bart Verbunt en Bart de Haan, getrouwd en trotse vaders van 3 prachtige jongens: Jayden, Alessio en Devano. 

We hebben elkaar leren kennen meer dan 17 jaar geleden in de Horeca van Maastricht . Sinds die tijd is er veel veranderd, maar 1 droom hebben we beide nog altijd gehad: Het opzetten en runnen van onze eigen B&B. Sinds eind 2018 is deze droom uitgekomen en runnen we een B&B met 3 kamers.

Met onze B&B willen we de gasten onbezorgd laten genieten. Een plek creeeren welke voor zowel ouders, kinderen, ouderen, groepen, families, zakelijk of alleenstaanden van alles te bieden heeft.