Achtergrond B&B Tremele

De gemeente Dreumel is een van de oudste woongebieden van Maas en Waal. Het wordt reeds in 893 als Tremele vermeld.

De eerste steen van ons pand, is gelegd tussen 1820 en 1830 en de eerste bewoner was burgemeester Willem Story. De statige dwarshuisboerderij is een markant object aan de Rooijsestraat, midden in het centrum van Dreumel.

Deze statige herenboerderij is vroeger onder meer in gebruik geweest als heerenlogement, winkel, notariskantoor, café en slijterij gecombineerd met gemengd boerenbedrijf.

In april 2018 zijn wij, Bart & Bart , de trotse eigenaren geworden van dit bijzonder monumentale pand. Direct vanaf de eerste bezichtiging, wisten wij dat we hier onze dromen voor het gezin zouden kunnen realiseren.

Het openen van een Bed & Breakfast op een bijzondere plek, in een mooie omgeving welk voor ieder wat te bieden heeft.

De naam B&B Tremele is gekozen als verwijzing naar de rijke historie van zowel het dorp als het pand. Bij de inrichting van de kamers als ook de gemeenschappelijke ruimtes, hebben we getracht deze oude sfeer in ere te herstellen.


Wie zijn wij?

Wij zijn Bart Verbunt en Bart de Haan, getrouwd en trotse vaders van 3 prachtige jongens. We hebben elkaar meer dan 20 jaar geleden leren kennen in de Horeca van Maastricht . Sinds die tijd is er veel veranderd, maar 1 droom hebben we beide altijd nog gehad: Het opzetten en runnen van onze eigen B&B.

Met onze B&B willen we de gasten onbezorgd laten genieten. Een plek creëren welke voor zowel ouders, kinderen, ouderen, groepen, families of alleenstaanden van alles te bieden heeft.  Een plek waar je je bij binnenkomst gelijk thuis voelt!


Over Ons

Over Ons

Wij zijn Bart Verbunt en Bart de Haan, getrouwd en trotse vaders van 3 prachtige jongens: Jayden, Alessio en Devano. 

We hebben elkaar leren kennen meer dan 17 jaar geleden in de Horeca van Maastricht . Sinds die tijd is er veel veranderd, maar 1 droom hebben we beide nog altijd gehad: Het opzetten en runnen van onze eigen B&B. Sinds eind 2018 is deze droom uitgekomen en runnen we een B&B met 3 kamers.

Met onze B&B willen we de gasten onbezorgd laten genieten. Een plek creeeren welke voor zowel ouders, kinderen, ouderen, groepen, families, zakelijk of alleenstaanden van alles te bieden heeft.