Leest u hier hoe we omgaan met uw en onze veiligheid t.a.v. het CoVid-19 corona virus.

Heeft u toch nog vragen welke u weerhouden om te boeken? Stelt u ons deze. Samen komen we er wel uit.
B&B Kinderboerderij

-- NIEUW --

Op B&B Resort Tremele is nu ook een mini kinderboerdij.

Klikt u hier om wat foto's te zien

Leest u hier hoe we omgaan met uw en onze veiligheid t.a.v. het CoVid-19 corona virus.

Heeft u toch nog vragen welke u weerhouden om te boeken? Stelt u ons deze. Samen komen we er wel uit.

Unieke leefruimte binnen

Leest u hier hoe we omgaan met uw en onze veiligheid t.a.v. het CoVid-19 corona virus.

Heeft u toch nog vragen welke u weerhouden om te boeken? Stelt u ons deze. Samen komen we er wel uit.Leest u hier hoe we omgaan met uw en onze veiligheid t.a.v. het CoVid-19 corona virus.

Heeft u toch nog vragen welke u weerhouden om te boeken? Stelt u ons deze. Samen komen we er wel uit.
Genieten in TremeleZeer KindvriendelijkIdeaal voor een Familievakantie


B&B Resort Tremele


Momenteel werken we aan onze site. Hierdoor is de informatie om het resort exclusief af te huren momenteel niet, tijdelijk of deels online. 

Belt, mailt, of appt u ons. We zullen u gelijk alle informatie opsturen per mail of op de app. U krijgt uw informatie binnen maximaal 4 uur.

Wilt u nog het gehele resort afhuren voor uw gehele gezelschap in de maanden juli of augustus? Dat kan alleen nog van 23 t/m 28 augustus.

Vanaf 23 oktober zijn er weer weekenden beschikbaar om B&B Resort Tremele in zijn geheel af te huren. Daarvoor zijn er nog sporadisch wat plekken in de agenda voor een losse kamer. 

Doordeweeks is er, buiten de zomermaanden juli/augustus, om nog genoeg plek.

Check de agendaB&B Tremele

Een unieke plek om met een klein of groot gezelschap onbezorgd te kunnen genieten. 

Bij ons boek je niet alleen een kamer(s), maar een totaal ervaring met o.a. aanvullend 100m2 leefruimte binnen en  >1000m2 buiten. De leefruimte is ter beschikking voor onze gasten en beschikt o.a. over een uitgebreide keuken, open haard, eettafels, kinderhoek, poolbiljart en meer.

Het zwembad is beschikbaar voor onze gasten op gezette tijden tijdens het seizoen. Voor openingsdata en meer info: klik hier

De kamers zijn los te boeken maar de B&B kan ook in zijn geheel (met aanvullende ruimtes) exclusief worden geboekt voor een groot gezelschap.  

Achtergrond

De gemeente Dreumel is een van de oudste woongebieden van Maas en Waal. Het wordt reeds in 893 als Tremele vermeld.

De eerste steen van ons pand, is gelegd tussen 1820 en 1830 en de eerste bewoner was burgemeester Willem Story. De statige dwarshuisboerderij is een markant object aan de Rooijsestraat, midden in het centrum van Dreumel.

Deze statige herenboerderij is vroeger onder meer in gebruik geweest als heerenlogement, winkel, notariskantoor, café en slijterij gecombineerd met gemengd boerenbedrijf. 

In april 2018 zijn Bart & Bart de trotse eigenaar geworden van dit bijzonder monumentale pand. Direct vanaf de eerste bezichtiging, wisten wij dat we hier onze dromen voor het gezin zouden kunnen realiseren.

Het openen van een Bed & Breakfast op een bijzondere plek, in een mooie omgeving welk voor ieder wat te bieden heeft. 

De naam B&B Tremele is gekozen als verwijzing naar de rijke historie van zowel het dorp als het pand. Bij de inrichting van de kamers als ook de gemeenschappelijke ruimtes, hebben we getracht deze oude sfeer in ere te herstellen.

Bekijk onze kamers

Over Ons

Over Ons

Wij zijn Bart Verbunt en Bart de Haan, getrouwd en trotse vaders van 3 prachtige jongens: Jayden, Alessio en Devano. 

We hebben elkaar leren kennen meer dan 17 jaar geleden in de Horeca van Maastricht . Sinds die tijd is er veel veranderd, maar 1 droom hebben we beide nog altijd gehad: Het opzetten en runnen van onze eigen B&B.

Met onze B&B willen we de gasten onbezorgd laten genieten. Een plek creeeren welke voor zowel ouders, kinderen, ouderen, groepen, families, zakelijk of alleenstaanden van alles te bieden heeft. 

Ook onbezorgd kunnen genieten?

Boek nu één van onze kamers bij B&B Tremele