Unieke leefruimte binnen

De darthoek

De speelkamer

Zeer KindvriendelijkGenieten in TremeleIdeaal voor een Familievakantie


B&B Resort Tremele

We zijn trots op de plek die we hebben gecreëerd waarbij onbezorgd genieten echt centraal staat.

Bij ons vind je (bijna) alles!: Luxe kamers met een eigen badkamer en toilet. Maar ook mag je gebruik maken van alle onze faciliteiten in de tuin in de boomgaard met fruitbomen, een verwarmd zwembad met zeer riant poolhouse, een mini boerderij met kippen en konijnen, een zithoek met openhaard, een ruime keuken, een grote pooltafel, een grote speeltuin, een speelkamer binnen met schommel en glijbaan, overdekte fietsenstalling met oplaadpunten, en hangmatten onder de fruitbomen. Alles is zeer ruim opgezet, waardoor al onze gasten voldoende privacy hebben zowel binnen als buiten.

Dit en nog veel meer biedt B&B Tremele ook aan haar gasten. De kamers, welke ingericht zijn naar voormalige bestemmingen van dit monumentale pand, zijn ruim te noemen en hebben een eigen badkamer en toilet.

U kunt op 2 verschillende manieren genieten bij B&B resort Tremele:

Boekt u hier uw verblijf!


Over Ons

Over Ons

Wij zijn Bart Verbunt en Bart de Haan, getrouwd en trotse vaders van 3 prachtige jongens: Jayden, Alessio en Devano. 

We hebben elkaar leren kennen meer dan 17 jaar geleden in de Horeca van Maastricht . Sinds die tijd is er veel veranderd, maar 1 droom hebben we beide nog altijd gehad: Het opzetten en runnen van onze eigen B&B. Sinds eind 2018 is deze droom uitgekomen en runnen we een B&B met 3 kamers.

Met onze B&B willen we de gasten onbezorgd laten genieten. Een plek creeeren welke voor zowel ouders, kinderen, ouderen, groepen, families, zakelijk of alleenstaanden van alles te bieden heeft. 

Ook onbezorgd kunnen genieten?

Boek nu één van onze kamers bij B&B Tremele