Leest u hier hoe we omgaan met uw en onze veiligheid t.a.v. het CoVid-19 corona virus.

Heeft u toch nog vragen welke u weerhouden om te boeken? Stelt u ons deze. Samen komen we er wel uit.

Unieke leefruimte binnen

Leest u hier hoe we omgaan met uw en onze veiligheid t.a.v. het CoVid-19 corona virus.

Heeft u toch nog vragen welke u weerhouden om te boeken? Stelt u ons deze. Samen komen we er wel uit.De darthoek

De speelkamer

Bestel uw gepersonaliseerde kadobonnen direct bij ons! 

belt of mailt u met uw wensen. 

Wij maken het graag voor u in orde!

Volgt u ons al op INSTAGRAM en FACEBOOK?

Hier ziet u veel over de omgeving, acties, activiteiten en bezienswaardigheden
Genieten in TremeleZeer KindvriendelijkIdeaal voor een Familievakantie


B&B Resort Tremele

Volg ons op INSTAGRAM en FACEBOOK. Hier plaatsen wij mogelijk kortingsacties en updates over ons B&B resort.  • Belangrijke mededeling voor de zomer 2021:
    • Momenteel kunt u in de zomer periode (juli t/m augustus) op dit moment enkel de gehele B&B afhuren (u huurt dan feitelijk alle kamers voor uw gezelschap van maximaal 10 personen). Uw gezelschap mag wel uit meerdere huishuishoudens bestaan (t/m 5), door de aanwezigheid van genoeg eigen sanitair en kamers. Uw eigen resort feitelijk, en vele malen luxer dan een centerparcs of landal etc!
    • Zo weten we zeker dat ongeacht eventuele corona maatregelen, uw vakantie door kan gaan. 
    • Losse kamers boeken in de periode juli & augustus is momenteel dus niet mogelijk
    • Losse kamers boeken in de weekenden van april t/m september is afhankelijk van de beschikbaarheid. Ook geven we hier momenteel gezelschappen die alle kamers boeken voorrang.


B&B Resort Tremele: Overnachten in een monumentaal pand op een heus kleinschalig Resort

Een B&B bestaat er in allerlei soorten en maten. Allerlei verschillende trappen van luxe. Bij ons vind je (bijna) alles!: Luxe kamers met een eigen badkamer en toilet, een boomgaard met fruitbomen, een verwarmd zwembad met zeer riant poolhouse, een mini boerderij met kippen en konijnen een zithoek met openhaard, een ruime keuken, een grote pooltafel, een grote speeltuin, een speelhoek binnen met schommel, overdekte (elektrische) fietsenstalling, een volledig verzorgd ontbijt, en hangmatten onder de fruitbomen.

Dit en nog veel meer biedt B&B Resort Tremele haar gasten. De kamers, welke ingericht zijn naar voormalige bestemmingen van dit monumentale pand, zijn ruim te noemen.

De gastheren en hun kinderen zijn bijzonder gastvrij.

Het resort is zeer ruim opgezet, waardoor al onze gasten voldoende privacy hebben zowel binnen als buiten

Achtergrond

De gemeente Dreumel is een van de oudste woongebieden van Maas en Waal. Het wordt reeds in 893 als Tremele vermeld.

De eerste steen van ons pand, is gelegd tussen 1820 en 1830 en de eerste bewoner was burgemeester Willem Story. De statige dwarshuisboerderij is een markant object aan de Rooijsestraat, midden in het centrum van Dreumel.

Deze statige herenboerderij is vroeger onder meer in gebruik geweest als heerenlogement, winkel, notariskantoor, café en slijterij gecombineerd met gemengd boerenbedrijf. 

In april 2018 zijn Bart & Bart de trotse eigenaar geworden van dit bijzonder monumentale pand. Direct vanaf de eerste bezichtiging, wisten wij dat we hier onze dromen voor het gezin zouden kunnen realiseren.

Het openen van een Bed & Breakfast op een bijzondere plek, in een mooie omgeving welk voor ieder wat te bieden heeft. 

De naam B&B Tremele is gekozen als verwijzing naar de rijke historie van zowel het dorp als het pand. Bij de inrichting van de kamers als ook de gemeenschappelijke ruimtes, hebben we getracht deze oude sfeer in ere te herstellen.

Bekijk onze kamers

Over Ons

Over Ons

Wij zijn Bart Verbunt en Bart de Haan, getrouwd en trotse vaders van 3 prachtige jongens: Jayden, Alessio en Devano. 

We hebben elkaar leren kennen meer dan 17 jaar geleden in de Horeca van Maastricht . Sinds die tijd is er veel veranderd, maar 1 droom hebben we beide nog altijd gehad: Het opzetten en runnen van onze eigen B&B.

Met onze B&B willen we de gasten onbezorgd laten genieten. Een plek creeeren welke voor zowel ouders, kinderen, ouderen, groepen, families, zakelijk of alleenstaanden van alles te bieden heeft. 

Ook onbezorgd kunnen genieten?

Boek nu één van onze kamers bij B&B Tremele