Zomer 2021

In afgelopen maanden hebben wij geleerd welke boekingen doorgang vinden, wat de mensen momenteel in deze rare tijd zoeken, en ook hoe we om moeten gaan met steeds veranderende richtlijnen en maatregelen. Afgelopen jaar is een bijzonder moeilijk jaar geweest door de grote leegstaand in het voorjaar en in het najaar en de winter. De zomer is dan ook ons belangrijkste seizoen.

Met heel veel plezier ontvangen we altijd uiteenlopende gezelschappen en met veel liefde serveren we het ontbijt. Toch hebben we, om onze inkomsten en bedrijf te beschermen, moeten besluiten dat we in de zomer van 2021 enkel alle 3 de kamers aan 1 gezelschap verhuren. Dit kunnen dus meerdere huishoudens zijn of 1 gezin (er zijn 3 zeer ruime (familie) kamers en 3 badkamers), maar deze kennen elkaar dan. We zullen deze periode geen ontbijt serveren en dus dit is dan ook niet meegenomen in de prijs. Op deze wijze kunnen alle boekingen doorgang vinden (tenzij alle hotels/B&B gesloten worden door de regering).

Wilt u alle kamers boeken?  Dan zijn er dus geen andere onbekende gasten bij alle faciliteiten, tuin en het verwarmde zwembad tijdens openingstijden.

De volgende data in  juli en augustus 2021 zijn nog beschikbaar;

Juli:

dinsdag 6 t/m donderdag 8 juli v.a.    665,-

zondag 11 t/m vrijdag 16 juli   v.a.   2465,- 

maandag 19 t/m maandag 26 juli v.a.   3165,- 

Augustus:

zaterdag 21 t/m zaterdag 28 augustus v.a.   3165,-

zaterdag 28 augustus t/m vrijdag 3 september   2612,- 


* exclusief toeristenbelasting a  1,20 pppn

*augustus enkel aankomst op zaterdag en minimaal verblijf van  week.


UItgebreide uitleg van de kosten en extra opties klik hier