Exclusieve huur resort

Ons monumentale pand  heeft een achterhuis en een voorhuis met beiden een eigen ingang. Ook beschikt de B&B over een eigen tuin met speeltuin, terassen, boerderij, trampoline,hangmatten en fruitbomen. Aan de achterzijde van ons pand bevind zich (precies tussen onze privé tuin en de tuin van de gasten in) het zwembadgedeelte met poolhouse. Dit gedeelte is volledig omheind. Door de ligging en begroeiing rondom het zwembad heeft u volledige privacy.

U kunt met uw gezelschap t/m +/- 10 personen ook de gehele accommodatie afhuren. Het aantal slaapkamers en badkamers is dan afhankelijk van uw wensen. Binnenkort verwachten we dit ook aan grotere gezelschappen (groter dan 10) te kunnen verhuren. De 3 extra kamers hiervoor zijn al gereed, maar we wachten op de finale vergunning van deze uitbreiding. 

Voor vrienden en bekenden zijn er nu al mogelijkheden om met meer dan 10 personen (t/m 19 personen) te kunnen genieten van onze accommodatie. Een beetje krom natuurlijk hoe de wetgeving is, maar gelukkig biedt het dus wel mogelijkheden, in afwachting van de officiële uitbreiding van de vergunning! 

Indien u het gehele resort wilt boeken voor uw gezelschap (t/m +/- 10 personen), staan de de prijzen hieronder. De prijzen zijn gebaseerd op de huur van het gehele resort met 3 slaapkamers. T/m 10 personen is het mogelijk om meer kamers erbij te boeken tegen een kleine meerprijs. 

De prijzen (zonder ontbijt) om het gehele resort af te boeken liggen hoger dan wanneer u de kamers los zou boeken. Dit heeft wel een aantal redenen, welke onderaan deze pagina staan.

Laagseizoen doordeweeksLaagseizoen weekendHoogseizoen doordeweeksHoogseizoen weekend
275375op aanvraag
(we weten binnenkort of de uitbreiding goedgekeurd is en
dan zullen we het resort met meer kamers aanbieden. mailt/belt u ons en we geven gelijk antwoord)
op aanvraag
(we weten binnenkort of de uitbreiding goedgekeurd is en
dan zullen we het resort met meer kamers aanbieden. mailt/belt u ons en we geven gelijk antwoord)

Laagseizoen is van 18 oktober t/m maart

Hoogseizoen is van april t/m 17 oktober

Prijs is per nacht en excl toeristenbelasting en excl schoonmaakkosten en excl optioneel bij te boeken ontbijt

Eenmalige schoonmaakkosten: € 75

Toeristenbelasting: €1 p.p.p.n.

Optioneel bij te boeken: volledig verzorgd ontbijt: €9,50 pppd, 4 t/m 11 jaar €6,- pppd

Let wel: 

  • Doordeweekse dagen in schoolvakanties (behalve zomervakantie) geldt een toeslag van 15% op het nachttarief
  • Feestdagen en speciale weekenden (hemelvaart, pinksteren, pasen, appelpop (10-12 sept 2021) geldt een toeslag van 20% op het nachttarief

Exclusief volledig verzorgd optioneel bij te boeken ontbijt: €9,50 pppd, 4 t/m 11 jaar €6,- pppd

Eerder inchecken? 13.00 uur ipv 15.00 uur? of later uitchecken? 13.00 uur ipv 11.00 uur? We bieden beide opties. Per optie is dit €50. Enkel mogelijk op basis van beschikbaarheid. Indien gasten voor of na uw bezoek de optie hebben genomen, dan is die optie niet meer beschikbaar. In het laagseizoen zijn mogelijk latere checkouts (later dan 13 uur) mogelijk.

Wilt u al vroeger inchecken of veel later? vraag naar de mogelijkheden en kosten.

Alle groepsboekingen zijn inclusief het gebruik van het verwarmde zwembad en poolhouse tussen 9.30 en 18.30 tijdens het seizoen wanneer het zwembad geopend is.

De prijzen (zonder ontbijt) om het gehele resort af te boeken liggen hoger dan wanneer u de kamers los zou boeken. Dit heeft wel een aantal redenen:

Wij zullen niet in de leefruimte van de B&B komen, de tuin van de gasten is dan voor uw alleen (los van dieren voeren), we zullen niet zwemmen tijdens uw openingstijden, etc. U boekt het dan echt voor uzelf. 

Ook is het zo dat we bezig zijn met een uitbreiding van de vergunning. Momenteel hebben we al meer kamers die klaar zijn, zodra de vergunning hiervoor rond is. Mochten er meer kamers verhuurd gaan worden, dan zullen we dit niet doen op de door u geboekte data, immers die data heeft u alles voor uzelf. 

Onze weekenden zijn zeer populair om afgehuurd te worden door families, of vrienden. Normaliter zijn deze dan ook ruim van te voren geboekt (nu met corona merken we dat dit minder ver van te voren gedaan wordt). De weekendprijzen liggen dan ook een stuk hoger.

In het laagseizoen kunnen enkel groepen gebruik maken van de veranda bij het zwembad en hebben ze de mogelijkheid om de jacuzzi erbij te boeken.

Let wel: onze kinderen kunnen mogelijk sporadisch wel in de tuin lopen. In de tuin van de gasten is ook de kinderboerderij gevestigd. Wij zullen hen ochtends en aan het einde van de dag eten geven. Zwemmen doen wij enkel nadat het zwembad gesloten is wanneer gasten het resort voor zichzelf geboekt hebben.