Corona maatregelen & voorwaarden

Ook wij hebben maatregelen genomen n.a.v. het CoVid-19 corona virus.

Gelukkig hebben we een zeer ruim opgezet B&B en kunnen we daarom onze gasten goed en veilig ontvangen. 

Ook heeft ieder gezelschap zijn eigen badkamer, met douche, toilet en wastafel op de kamer.

Op deze wijze kunt u als gezelschap dus ook altijd samenkomen bij ons, aangezien ieder huishouden zijn eigen sanitair heeft en er voldoende ruimte is om afstand te houden. U boekt dan ook feitelijk een aantal kamers, net zoals u bij een hotel doet. Echter u heeft dan alle faciliteiten voor uw gezelschap. Hierdoor kunnen wij gelukkig de gezelschappen blijven ontvangen. Ook is er in de gezamenlijke ruimte zoveel ruimte dat u gewoon goed afstand kunt houden en zijn er diverse tafels en zithoeken.

Bent u ziek of heeft u klachten?

Dan bent u vanuit de regering verplicht thuis te blijven en heeft u geen toegang tot onze B&B. Echter zullen wij dan niet overgaan tot restitutie of kosteloze verplaatsing. 

RIVM Regels

Gelukkig hebben wij zeer ruime ruimtes binnen en hebben we ook een zeer ruime tuin. We vragen u dan ook om de RIVM regels is acht te nemen. Er is meer dan voldoende plek om dit te doen, zonder dat dit afbreuk doet aan een fijne tijd bij ons.

Weest u zich er van bewust dat als u o.a. in de tuin bent, u de juiste afstand bewaart tot diegene die niet uw huishouden zijn.

Weest u er zich van bewust dat als u een stukje wilt gaan wandelen in de omgeving, een boodschap gaat doen bij de lokale supermarkt of andere winkel,  u dan ook de geldende maatregelingen in acht neemt.  We vragen dit niet alleen voor uw gezondheid, maar ook om niet een verkeerd beeld te schetsen naar de omgeving van uw gezelschap en verblijf in onze B&B. Wat ons deze rare tijd heeft geleerd is dat mensen anders reageren door gebrek aan kennis, of door beeldvorming. U mag gewoon bij ons verblijven, de regels in acht nemend (Rutte heeft het nogmaals onderstreept, dat dit gewoon kan en mag), maar als u te dicht of in te grote gezelschappen buiten loopt dan roept dit ongetwijfeld vragen op bij mensen. Dit willen we voorkomen.

Naast de extra schoonmaakmomenten gedurende de dag hebben we nog een aantal voorzieningen getroffen zolang als dit nodig is:

Ontbijt: afhankelijk van de geldende regelingen wordt dit dan al niet .geserveerd


De tuin: Met 1000m2 tuin heeft iedereen genoeg ruimte. Toch hebben we nog wat extra zithoeken gecreƫerd op zeer ruime afstand van elkaar.

Sanitaire voorzieningen: Iedere kamer/studio heeft een eigen badkamer en toilet. 

Schoonmaak: We hebben nu extra schoonmaak momenten op een dag gericht op o.a. deurklinken en andere plekken waar er contact is door meerdere zoals voorgeschreven door RIVM. Ook hebben we papieren rollen bij de wasvoorzieningen van de handen gezet, een contactloos zeepdispenser, en zelfs kunt u flesjes alcohol (niet drinkbare) vinden om zaken in te sprayen als u dit wenst.

Incheck / Uitcheck: Indien er meerdere mensen tegelijkertijd komen inchecken, vragen wij u om nog even buiten de B&B te wachten. Wij komen gelijk als we de andere gasten alles hebben laten zien. Sleutels van de kamers leggen we reeds op de kamer zelf. 

Welkom en rondleiding: Normaliter geven we onze gasten een uitgebreide rondleiding en uitleg. Nu zullen we enkel die delen doen waarbij we de juiste afstand kunnen bewaren. 

Aanvullende voorwaarden boeken van uw verblijf:

Op onze website vindt u onderaan onze standaard voorwaarden. Echter door de uitzonderlijke situatie waarin we nu leven hebben we besloten dat op alle boeking gemaakt na 1 april 2020 aanvullende voorwaarden van toepassing zijn. Indien u een verblijf boekt dan doet u dit op basis van de geldende richtlijnen van de regering op 1 april 2020. Echter mochten de richtlijnen verder aangescherpt worden dat er een volledige lockdown komt, we verboden (!) worden op vakantie te gaan, of dat wij als toeristenverblijf moeten sluiten, dan krijgt u uw geld terug. In alle andere gevallen gelden de normale voorwaarden.

Feit blijft wel dat u boekt in een bijzondere periode. Zolang wij onze kamers mogen blijven verhuren en gasten mogen ontvangen, is het niet van toepassing. Boekt u alle kamers, dan kent u elkaar, maar ook bij een hotel kunt u gewoon meerdere kamers boeken.