Corona maatregelen & voorwaarden

Ook wij hebben maatregelen genomen n.a.v. het CoVid-19 corona virus.

Gelukkig hebben we een zeer ruim opgezet resort en kunnen we daarom onze gasten goed en veilig ontvangen. 

Ook heeft ieder gezelschap zijn eigen badkamer, met douche, toilet, en wastafel op de kamer.

Op deze wijze kunt u als groep dus ook altijd samenkomen bij ons, aangezien ieder huishouden zijn eigen sanitair heeft en er voldoende ruimte is om aftsand te houden.

Naast de extra schoonmaakmomenten gedurende de dag hebben we nog een aantal voorzieningen getroffen zolang als dit nodig is:

Ontbijt: We serveren een corona proof buffet voor diegene welke een ontbijt bijgeboekt hebben.

Het verwarmde Zwembad: Het virus kan niet overleven in het zwembadwater, mede door het chloor en de PH- die hier in zit. We hebben extra ligstoelen gekocht en we hadden reeds meerdere zithoeken onder de veranda en rondom het zwembad. Zo heeft iedereen een eigen plek. De sanitaire voorzieningen bij het zwembad zelf (WC en Douche) zijn wel gesloten totdat de richtlijnen hierover wijzigen.

De tuin: Met 1000m2 tuin heeft iedereen genoeg ruimte. Toch hebben we nog wat extra zithoeken gecreƫerd op zeer ruime afstand van elkaar.

Sanitaire voorzieningen: Iedere kamer/studio heeft een eigen badkamer en toilet. 

Schoonmaak: We hebben nu extra schoonmaak momenten op een dag gericht op o.a. deurklinken en andere plekken waar er contact is door meerdere zoals voorgeschreven door RIVM. Ook hebben we papieren rollen bij de wasvoorzieningen van de handen gezet, een contactloos zeepdispenser, en zelfs kunt u flesjes alcohol (niet drinkbare) vinden om zaken in te sprayen als u dit wenst.

Incheck / Uitcheck: Indien er meerdere mensen tegelijkertijd komen inchecken, vragen wij u om nog even buiten de B&B te wachten. WIj komen gelijk als we de andere gasten alles hebben laten zien. Sleutels van de kamers leggen we reeds op de kamer zelf. 

Welkom en rondleiding: Normaliter geven we onze gasten een uitgebreide rondleiding en uitleg. Nu zullen we enkel die delen doen waarbij we de juiste afstand kunnen bewaren. 

Aanvullende voorwaarden boeken van uw verblijf:

Op onze website vindt u onderaan onze standaard voorwaarden. Echter door de uitzonderlijke situatie waarin we nu leven hebben we besloten dat op alle boeking gemaakt na 1 april 2020 aanvullende voorwaarden van toepassing zijn. Indien u een verblijf boekt dan doet u dit op basis van de geldende richtlijnen van de regering op 1 april 2020. Echter mochten de richtlijnen verder aangescherpt worden dat er een volledige lockdown komt, we verboden worden op vakantie te gaan, of dat wij als toeristenverblijf moeten sluiten, dan krijgt u uw geld terug. In alle andere gevallen gelden de normale voorwaarden.