Een kort bericht om jullie te bedanken

Dank jullie wel! (17-03-2019)

Wauw....... Omver geblazen, hyper gelukkig, ongelooflijk dankbaar, trots, verrast, ontroert, maar eigenlijk schieten alle superlatieven tekort......

Langs deze weg willen wij iedereen bedanken voor de berichtjes, felicitaties, lieve woorden, aanmoedigingen, het meeleven, tientallen boekingen, en vooral jullie enthousiasme!

Helaas hebben we de uitzending offline moeten halen ivm de mediawet.

De uitzending van het programma bed en breakfast op 17 maart 2019 jl. was nooit zo leuk geweest, noch had Dreumel en zijn omgeving zo mooi in beeld gekomen, zonder de fantastische bijdrages van de volgende mensen/bedrijven:

Stichting Tremele met Jos van Koolwijk en hulp van Bea van LeurTingieterij 't Oude Ambacht Alphen met Jurgen van ZonExpeditie Over de Maas met Nils kerkhoven * Solexverhuur de Betuwe

en alle hulp van Jan Bouman en Marielle Schiks van 't Centrum Eten, drinken & catering

We hebben, sinds wij hier wonen, al diverse malen gezegd dat we dankbaar zijn, dat we in zo een bijzonder dorp mogen wonen. Zo hartelijk en gastvrij. Afgelopen dagen hebben dat nogmaals onderstreept.

Bedankt ook alle Dreumelnaren en mensen uit de directe omgeving! Jullie lieve woorden en enthousiasme hebben ons diep ontroerd!

Wij gaan met nog meer passie en enthousiasme komende maanden tegemoet. Iedereen zal weten dat niet alleen B&B Tremele leuk is om te bezoeken, maar het gehele Land van Maas en Waal!!!

Onbezorgd genieten in bijzonder en gastvrij Dreumel, midden in het Land van Maas en Waal!

Dank jullie wel!

Warme groet van de Bartjes #Benb :)

Bart VerbuntBart De Haan-Verbunt