Corona maatregelen & voorwaarden

Ook wij hebben maatregelen genomen n.a.v. het CoVid-19 corona virus.

Gelukkig hebben we een zeer ruim opgezet resort en kunnen we daarom onze gasten goed en veilig ontvangen. We zullen enkel zoveel boekingen accepteren dat we de 1,5 meter regels in acht kunnen nemen.

Ook heeft ieder gezelschap zijn eigen badkamer, met douche, toilet, en wastafel op de kamer.

U zult echter echt geen hinder hier van vinden, er is zoveel plek dat afstand houden heel makkelijk is. Zowel binnen als buiten. De fotos van de nieuwe indeling staan nog niet online, maar zowel binnen als buiten hebben we nu heel veel extra zithoeken gecreƫerd.

Daarnaast kunt u ook het gehele B&B resort exclusief voor uw gezelschap af huren. In de maand april en mei 2020 is dit tegen sterk gereduceerd tarief, en mogelijk ook in juni, afhankelijk de laatste ontwikkelingen. Vraagt u via whatsapp/email/telefonisch naar de exacte prijs.

Naast de extra schoonmaakmomenten gedurende de dag hebben we nog een aantal voorzieningen getroffen zolang als dit nodig is:

Ontbijt: Het wordt nu per gezelschap geserveerd op ieder een eigen tafel op ruime afstand van de andere gezelschappen. (foto's van de extra tafels en nieuwe indeling staan npog niet online). We vragen op welk tijdstip dit gewenst is en zullen alles op uw tafel zetten alvorens u zelf aan de tafel zult plaatsnemen. We zullen u vragen om het servies zelf in de vaatwasser te plaatsen en wij ruimende rest af wanneer u de tafel verlaten heeft. In sommige gevallen zal dit betekenen dat  we het ontbijt voor 1 of 2 gezelschappen onder de veranda bij het zwembad serveren, als er binnen geen 1 1/2 meter plek meer is (heerlijke plek!). We zullen proberen de tijdstippen zo af te stemmen dat ook hier een verloop in zit.

Het verwarmde Zwembad: Het virus kan niet overleven in het zwembadwater, mede door het chloor en de PH- die hier in zit. We hebben extra ligstoelen gekocht en we hadden reeds meerdere zithoeken onder de veranda en rondom het zwembad. Zo heeft iedereen een eigen plek. De sanitaire voorzieningen bij het zwembad zelf (WC en Douche) zijn wel gesloten totdat de richtlijnen hierover wijzigen.

De tuin: Met 1000m2 tuin heeft iedereen genoeg ruimte. Toch hebben we nog wat extra zithoeken gecreƫerd op zeer ruime afstand van elkaar.

Sanitaire voorzieningen: Gelukkig heeft iedere kamer/studio een eigen badkamer en toilet. Echter het gezamenlijk toilet beneden in de woonkamer, en de sanitaire voorzieningen zijn gesloten indien u de gehele B&B niet exclusief met uw gezelschap huurt.

Schoonmaak: We hebben nu extra schoonmaak momenten op een dag gericht op o.a. deurklinken en andere plekken waar er contact is door meerdere zoals voorgeschreven door RIVM. Ook hebben we papieren rollen bij de wasvoorzieningen van de handen gezet, een contactloos zeepdispenser, en zelfs kunt u flesjes alcohol (niet drinkbare) vinden om zaken in te sprayen als u dit wenst.

Incheck / Uitcheck: Indien er meerdere mensen tegelijkertijd komen inchecken, vragen wij u om nog even buiten de B&B te wachten. WIj komen gelijk als we de andere gasten alles hebben laten zien. Sleutels van de kamers leggen we reeds op de kamer zelf. 

Welkom en rondleiding: Normaliter geven we onze gasten een uitgebreide rondleiding en uitleg. Nu zullen we enkel die delen doen waarbij we de juiste afstand kunnen bewaren. Via whatsapp kunnen we ook een eventuele benodigde uitleg sturen van bijvoorbeeld een koffieapparaat aan de handjes van filmpjes.

Aanvullende voorwaarden boeken van uw verblijf:

Op onze website vindt u onderaan onze standaard voorwaarden. Echter door de uitzonderlijke situatie waarin we nu leven hebben we besloten dat op alle boeking gemaakt na 1 april 2020 aanvullende voorwaarden van toepassing zijn. Indien u een verblijf boekt dan doet u dit op basis van de geldende richtlijnen van de regering op 1 april 2020. Echter mochten de richtlijnen verder aangescherpt worden dat er een volledige lockdown komt, we verboden worden op vakantie te gaan, of dat wij als toeristenverblijf moeten sluiten, dan krijgt u uw geld terug. In alle andere gevallen gelden de normale voorwaarden.