Zwembad

 

We hebben extra ligbedden gekocht om zo op dit enorme perceel nog veel meer zit/lig hoeken te creëren zodat iedereen zijn eigen plekje heeft en voldoende afstand. 

Van het grote verwarmde zwembad  met douche/wc faciliteiten kan gebruik gemaakt worden. (tijdens het openingsseizoen).  Let wel er zijn duidelijke openingstijden indien u gebruik wilt maken van het zwembad. Zo voorkomen we overlast.

De eigenaren en hun kinderen maken ook gebruik van het zwembad, en het kan niet exclusief afgehuurd worden. Het zwembad is voorzien van een veiligheids- rolluik en is het gehele zwembadgedeelte is volledig afgesloten van de tuin.

De Jacuzzi is in het hoogseizoen enkel voor privé gebruik en niet voor de gasten.

Let wel: in de periode november t/m maart is het mogelijk om het gebruik van de Jacuzzi erbij te huren voor gezelschappen die alle 3 kamers boeken. (Kosten €50 voor 1e dag. €20 voor 2e dag, €20 voor 3e dag etc.) Gebruik is enkel tussen 10 uur en 21 uur.

In 2021 is het zwembad geopend van 29 maart t/m 3 oktober 2021


Openingstijden van het zwembad:

Hoogseizoen (29 maart t/m 3 oktober 2021): 

  • 9.30 uur t/m 18.30 uur. Hiervoor en hierna zijn het zwembad en poolhouse enkel voor de eigenaren. Muziek is bij het zwembad niet toegestaan.

Laagseizoen (oktober t/m maart:

  • Zwembad gesloten. Jacuzzi enkel tegen meerprijs en beschikbaarheid en enkel tussen 10 en 21 uur

Het zwembad wordt verwarmd met een warmtepomp.Bij normale omstandigheden krijgen we het zwembad dan ook makkelijk op 28/29 graden. Is het echt een aantal dagen heel koud (lager dan 10 graden), dan zal het bad iets minder warm zijn. Is het bijzonder heet een aantal dagen dan zal het bad een stuk warmer zijn. Overigens is 28-29 graden een bovengemiddelde temperatuur voor een buiten bad. Heerlijk.