Zwembad

 

Onze gasten mogen ook gebruik maken van het verwarmde zwembad op gezette tijden en volgens de geldende huisregels. 

Van het grote verwarmde zwembad  met douche/wc faciliteiten kan gebruik gemaakt worden. (tijdens het openingsseizoen).  Let wel er zijn duidelijke openingstijden en regels indien u gebruik wilt maken van het zwembad. Zo voorkomen we overlast.

De eigenaren en hun kinderen maken ook gebruik van het zwembad, en het kan niet exclusief afgehuurd worden. Het zwembad is voorzien van een veiligheids- rolluik en is het gehele zwembadgedeelte is volledig afgesloten van de tuin.

De Jacuzzi is in het hoogseizoen enkel voor privé gebruik en niet voor de gasten. In het laagseizoen kan de jacuzzi gebruik erbij geboekt worden (indien ruim op tijd en bechikbaar). Dit is enkel voor gezelschappen welke alle kamers boeken. De kosten vind u op deze pagina onderaan. Het gebruik van de jacuzzi (indien geboekt) is tussen 10 uur ś ochtends en uiterlijk 20 uur in de avond. Dit betekent dat u dus ook t/m 20 uur dan gebruik kan maken van het poolhouse.

In 2021 is het zwembad geopend van 29 maart t/m 3 oktober 2021

Openingstijden dat gasten gebruik kunnen maken van het zwembad en poolhouse:

Hoogseizoen (29 maart t/m 3 oktober 2021): 

  • 10.00 uur t/m 18.30 uur. Hiervoor en hierna zijn het zwembad en poolhouse enkel voor de eigenaren. Muziek is bij het zwembad niet toegestaan.

Laagseizoen (oktober t/m maart:

  • Zwembad gesloten. Poolhouse open van 10 tm 17.30

Het zwembad wordt verwarmd met een warmtepomp. Bij normale omstandigheden krijgen we het zwembad dan ook makkelijk op 27/29 graden. Is het echt een aantal dagen heel koud (lager dan 10 graden), dan zal het bad iets minder warm zijn. Is het bijzonder heet een aantal dagen dan zal het bad een stuk warmer zijn. Overigens is 27-29 graden een bovengemiddelde temperatuur voor een buiten bad. Heerlijk.