Zwembad

 

We hebben extra ligbedden gekocht om zo op dit enorme perceel nog veel meer zit/lig hoeken te creëren zodat iedereen zijn eigen plekje heeft. 

Van het grote verwarmde zwembad en overdekte veranda met douche/wc faciliteiten kan gebruik gemaakt worden. (tijdens het openingsseizoen) Ook is er een grote veranda met terras aanwezig zijn bij het zwembad. 

De eigenaren en hun kinderen maken mogelijk ook gebruik van het zwembad, en het kan niet exclusief afgehuurd worden. Het zwembad is voorzien van een veiligheids- rolluik en is het gehele zwembadgedeelte is volledig afgesloten van de tuin.

De Jacuzzi is in het hoogseizoen enkel voor privé gebruik en niet voor de gasten.

Let wel: in de periode november t/m maart is het mogelijk om het gebruik van de Jacuzzi erbij te huren voor gezelschappen die de accommodatie in zijn geheel boeken. (Kosten €50 voor 1e dag. €20 voor 2e dag, €20 voor 3e dag etc.) Na uw vertrek, legen we de jacuzzi, reinigen hem, vullen we hem weer, en verwarmen we hem weer. Ook zullen wij er geen gebruik van maken deze dagen). Gebruik is enkel tussen 10 uur en 21 uur.

In 2021 is het zwembad geopend van het paasweekend t/m 3 oktober 2021

We hanteren een verschil van openingstijden tussen groepen en individuele boekingen.

U bent u een groep als u al onze kamers heeft geboekt voor uw gezelschap. U kent elkaar dus achten we de kans groter dat er mogelijk overlast ontstaat als u samen buiten bent. Dit t.o.v. losse gezelschappen welke elkaar niet kennen.

Openingstijden zwembad + poolhouse /veranda voor "groepen":

Hoogseizoen: 

  • 9.30 uur t/m 18.30 uur. Hiervoor en hierna is het zwembad en poolhouse enkel voor de eigenaren. Muziek is bij het zwembad niet toegestaan.

Laagseizoen (oktober t/m maart:

  • Zwembad gesloten. Jacuzzi enkel tegen meerprijs en beschikbaarheid. Gebruik veranda van 10 uur t/m 20 uur (en 21 uur indien Jacuzzi is bijgeboekt)

Openingstijden zwembad voor individuele kamers:

Hoogseizoen

  • 10 uur t/m 17.30 uur en van 20.30 t/m 22.00. Tussen 20.30 en 22.00 uur vragen we om volledige rust bij het zwembad. Voor 10.00 uur en tussen 17.30 en 20.30 zijn het zwembad en de poolhouse enkel voor prive gebruik van de eigenaren.
  • Mochten de eigenaren geen gebruik maken van het zwembad tussen 1730 en 2030 en als er geen onderhoud nodig is, dan laten we onze gasten vaak ook in deze periode hiervan genieten

Laagseizoen: 

  • Gehele zwembad en poolhouse gedeelte gesloten voor gasten.