Exclusieve huur resort

Ons monumentale pand  heeft een achterhuis en een voorhuis met beiden een eigen ingang. Ook beschikt de B&B over een eigen tuin met speeltuin, terassen, boerderij, trampoline,hangmatten en fruitbomen. Aan de achterzijde van ons pand bevind zich (precies tussen onze privé tuin en de tuin van de gasten in) het zwembadgedeelte met poolhouse. Dit gedeelte is volledig omheind. Door de ligging en begroeiing rondom het zwembad heeft u volledige privacy.

De 3 B&B kamers zijn gelegen in het achterhuis op de 1e verdieping. Hieronder bevindt zich de grote (gezamenlijke) woonkamer welke u op alle foto's ziet. Beide gedeeltes zijn afgescheiden van onze privé woning. 

Normaliter maken wij ook gebruik van de tuin van de gasten, de leefruimte, de pooltafel en het zwembad (tijdens openingstijden zwembad).  Echter u kunt dit ook exclusief voor uw gezelschap huren.

Indien u het gehele resort wilt boeken voor uw gezelschap (t/m 10 personen), dan zijn de prijzen als volgt:


Laagseizoen doordeweeksLaagseizoen weekendHoogseizoen doordeweeksHoogseizoen weekend
275375350

(Zomervakantie)
 400
425

Laagseizoen is van 18 oktober t/m maart

Hoogseizoen is van april t/m 17 oktober

Prijs is per nacht en excl toeristenbelasting en excl schoonmaakkosten en excl optioneel bij te boeken ontbijt

Eenmalige schoonmaakkosten: € 75

Toeristenbelasting: €1 p.p.p.n.

Optioneel bij te boeken: volledig verzorgd ontbijt: €9,50 pppd, 4 t/m 11 jaar €6,- pppd

Let wel: 

  • Doordeweekse dagen in schoolvakanties (behalve zomervakantie) geldt een toeslag van 15% op het nachttarief
  • Feestdagen en speciale weekenden (hemelvaart, pinksteren, pasen, appelpop (10-12 sept 2021), kerstdagen ect) geldt een toeslag van 20% op het nachttarief

Exclusief volledig verzorgd optioneel bij te boeken ontbijt: €9,50 pppd, 4 t/m 11 jaar €6,- pppd

Eerder inchecken? 13.00 uur ipv 15.00 uur? of later uitchecken? 13.00 uur ipv 11.00 uur? We bieden beide opties. Per optie is dit €50. Enkel mogelijk op basis van beschikbaarheid. Indien gasten voor of na uw bezoek de optie hebben genomen, dan is die optie niet meer beschikbaar. In het laagseizoen zijn mogelijk latere checkouts (later dan 13 uur) mogelijk.

Wilt u al vroeger inchecken of veel later? vraag naar de mogelijkheden en kosten.

Alle groepsboekingen zijn inclusief het gebruik van het verwarmde zwembad en poolhouse tussen 9.30 en 18.30 tijdens het seizoen wanneer het zwembad geopend is.

De prijzen (zonder ontbijt) om het gehele resort af te boeken liggen iets hoger dan wanneer u de kamers los zou boeken. Dit heeft wel een aantal redenen:

Wij zullen niet in de leefruimte van de B&B komen, de tuin van de gasten is dan voor uw alleen (los van dieren voeren), we zullen niet zwemmen tijdens uw openingstijden, etc. U boekt het dan echt voor uzelf. Ook is het zo dat we bezig zijn met een uitbreiding van de vergunning. Mochten er meer kamers verhuurd gaan worden, dan zullen we dit niet doen op de door u geboekte data. 

Let wel: onze kinderen kunnen mogelijk sporadisch wel in de tuin lopen. In de tuin van de gasten is ook de kinderboerderij gevestigd. Wij zullen hen ochtends en aan het einde van de dag eten geven. Zwemmen doen wij enkel nadat het zwembad gesloten is wanneer gasten het resort voor zichzelf geboekt hebben.